Zoeken naar kan overal verplaatsen

Uw zoekactie voor kan overal verplaatsen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Phil 33 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie o wie
Ik ben op zoek naar een ervaren onbehaarde man die zijn geile ervaring met mij wil delen. Iemand die hygiëne en discretie hoog in het vaandel draagt. Iemand met een geile fantasie die het wel ziet zitten om deze knaap onder zijn vleugels te nemen en te kneden tot zijn geil sexsletje. Ik ben stevig gebouwd heb een volledig onbehaard lichaam, heb blonde haren en blauwe ogen. Ik sta voor veel open, leergierig en ben open-minded. (190 - 108-16*5) Hou van naakt lopen, sauna, lingerie, toys, rollenspel, .... Ik kan vlot verplaatsen. Kan je jezelf hierin vinden, hoor ik het graag met een woordje uitleg over jezelf en hoe je ons samenzijn ziet zitten.  

Wie o wie
21 dagen
Pisslover 51 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Plas
Op zoek naar iemand uit de buurt die mij een golden shower wil geven. Ik kan enkel verplaatsen...  
21 dagen
jan 64 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Pijpen en of edgen
Zoek man die me wil pijpen en /of edgen. Stats 180/80/13. Kan alleen verplaatsen. Meer kan. Iemand?  
22 dagen
Anoniem 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Vanavond
Hey, ben opzoek naar wat fun samen vanavond. 32,177,75. Kan vlot verplaatsen.  
22 dagen
Jack 41 jaar Limburg - HASSELT
Date voor vandaag
Iemand zin om vandaag af te spreken? Ik sta echt bloedgeil. 184 82 16 en klaar om je pik te ontvangen. We spreken ergens af, ik zuig je leeg. Jij mag ook pijpen maar dat hoeft niet. Mij neuken kan eventueel ook. Nylon-play mag ook. Ik kan enkel verplaatsen. Alleen reactie als je geil en niet fake bent. Reactie met foto is foto terug  
22 dagen
Edward 23 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Zin??
Ik ben op zoek naar iemand die kent plekje om te rukken en pijpen,ik kan enkel verplaatsen. Ben 23 jaar,onbehaarde lichaam,lekkere lul van 19cm. Hopelijk krijg geile reacties met info en foto voorrang.  
Can 31 jaar Limburg - Ham
31jr zuiderse bottom
Ik zoek date met een verzorgde top gast. Liefst iemand voor regelmatig. Ik ben discreet, maar doe niet aan blinddates. Ik ben 31jr zuiderse gast, 1m72 90kg. Zwart haar en bruine ogen. Ik kan ruim verplaatsen en ontvangen.  

31jr zuiderse bottom
23 dagen
Witte cream 39 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Witte cream
Na het zien van porno op mijn telefoon met ladingen wit sap, wil ik graag eens het witte sap op mijn buikje ontvangen, geil elkaar strelen en dan klaarstomen tot het hoogtepunt. Kan enkel verplaatsen in West Vlaamse bodem  
Katja 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik sta zo geil
Op zoek naar een hitsige top om mijn mondje en kontje te verwennen. Stats 184 82 16*4 zwart haar en baardje intiem geschoren. Kan enkel verplaatsen. Date voor vrijdag of zaterdag.  

Ik sta zo geil
23 dagen
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10